EMP | Escola de Música del Palau

C/ Sant Pere més Alt, 6

08003 Barcelona

tf:  93 268 25 10 | 93 507 37 55

info@escolademusicadelpalau.com

 

segueix-nos

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • SoundCloud Social Icon
  • ISSU 2.jpeg

HORARI DE SECRETARIA

dilluns : de 17:00 a 21:00h

dilmarts de 11:30 a 13:30 i de 15:30 a 20:30h

dimecres: de de 17:00 a 21:00h

dijous : de 17:00 a 21:00h

divendres: de 17:00 a 20:00h

OFERTA EDUCATIVA

instruments

Durant els dos primers cursos d'instrument (6 i 7 anys) les classes són grupals amb un màxim de 3 alumnes i tenen com a objectiu el coneixement bàsic de l’instrument i de les seves possibilitats musicals a partir de l’aplicació dels coneixements adquirits en la classe de llenguatge.

En el primer any es posen a la pràctica els conceptes de pulsació, ritme, creació, memòria i posició corporal, sempre a través de treball sensorial, i d’imitació del professor. També es van assimilant nocions bàsiques de com tractar i tenir cura de l’instrument.

En el segon any es desenvolupen les habilitats aconseguides en el primer curs a més de potenciar la lectura de notes, varietat de cançons i el treball en equip. En aquest moment es comencen a fixar els hàbits d’estudi que ajudaran a establir una base tècnica i musical que prepararà l’alumne per a afrontar les següents etapes amb l’instrument. 

 

A partir de 8 anys el treball instrumental passa, de mica en mica, a ser més individualitzat. Des dels primers cursos es fixen els hàbits d’estudi necessaris que permetran a l’alumne incrementar la seva autonomia interpretativa així com la seva capacitat expressiva i creativa. En aquestes etapes es tracta, paral·lelament, la part tècnica de cada instrument i el treball d’obres de diferents estils i èpoques, fixant una sòlida base que permeti afrontar, si es vol, uns estudis de nivell superior.

Sempre dins d'uns objectius fixats, es pretén la màxima adaptació a les necessitats dels alumnes.

 

Pel què fa als ADULTS, adaptem el recorregut a les aptituds, necessitats i coneixements previs de cada alumne/a potenciant la seva autonomia interpretativa així com la seva capacitat expressiva i donant gran importància al treball de cambra si el nivell de l'alumne ho permet.

 

Al llarg del curs, tots els alumnes, infants i també adults tenen l'oportunitat de gaudir del contacte amb el públic en diferents concerts i audicions dins i fora de l'escola, ja sigui de manera individual o bé en grup.

Aquestes ocasions permeten establir objectius estimulants on posar en pràctica tot allò que s'ha treballat i també proporcionen l'espai per a compartir amb companys, amics i familiars els progressos assolits i les ganes de fer música.

FLAUTA
CLARINET
SAXO
TROMPETA
TROMPA
TROMBÓ
TUBA
VIOLÍ
VIOLA
VIOLONCEL
GUITARRA
GUITARRA ELÈCTRICA
BAIX ELÈCTRIC
PIANO
PIANO MODERN
BATERIA
CANT
CANT MODERN
Show More
PIANO MODERN