top of page

​música en família

música en família a partir de tres mesos

uni, dori, teri

 

 

 

CANÇONS, JOCS DE FALDA, DANSES, AUDICIONS...

...un ambient idoni per a l'estimulació afectiva de cada infant a través del contacte amb el seu pare o mare.

MATRÍCULA

taller 1r trimestre 24-25

Taller de 10 sessions de 45 min en grups reduïts amb 1 acompanyant adult

UNI

de 3 a 12 mesos

La música és un llenguatge que ens permet relacionar-nos afectivament des del primer moment amb els nostres fills mitjançant jocs de falda, moixaines i cançons. Juntament amb audicions, danses i la manipulació d'instruments-joguines i d'instruments de percussió, es pretén crear un espai on els pares i mares comparteixin amb els seus nadons la descoberta d'un nou món sonor.

En aquest taller estimularem els sentits de la vista, el tacte i... sobretot l'oïda, aspectes molt importants en aquesta etapa.

HORARI

dijous per determinar

DATES 

per determinar

PREU

100 €

 

 

DORI

de 1 a 3 anys

En aquesta edat, els infants guanyen més autonomia tant en el llenguatge com en la motricitat. Amb la incorporació de jocs dansats, s'estimularà el moviment corporal i la sociabilitat amb els altres nens i nenes.

 

Els infants, a partir de dos anys comencen a assolir un major grau de maduresa que els va permetent, a poc a poc, obrir el seu món interior i relacionar-se amb altres infants. La música pot afavorir aquesta relació a través d'activitats que contenen un gran component lúdic. La cançó, l'audició, les danses i la manipulació de diferents instruments permetrà a l’infant experimentar amb l’entorn sonor i potenciar la seva creativitat.

 

Alhora, en aquesta etapa, l’infant té la parla molt desenvolupada i podrà cantar juntament amb els altres nens. Aquesta activitat enriqueix la pronunciació i articulació dels sons.Tot plegat beneficia el seu desenvolupament cognitiu i emocional.

HORARI

dijous per determinar

DATES 

per determinar

PREU

100 €

Taller de 10 sessions de 45 min en grups reduïts

TERI

3 anys

En aquesta etapa, l'objectiu més important en la formació del nen/a és desvetllar i desenvolupar sensorialment el seu sentit musical, mitjançant la cançó, la dansa, les audicions musicals, el moviment, el joc i utilitzant instruments de percussió.

Amb aquests continguts s'educa la veu, l'oïda i el ritme, sense oblidar l'expressió, la imaginació i la creativitat.

Sempre dintre d'uns objectius fixats, es pretén la màxima adaptació a les necessitats dels nens i les nenes.

HORARI

dijous per determinar

DATES 

per determinar

PREU

100 €

bottom of page