top of page

COR AURA - música del SXX per a cor femení

vols. 1 i 2

VOL. I

PAISAJE - F. Marina/F.G.Lorca
00:0000:00
BASTELLIED - P. Hindemith
00:0000:00

COR AURA

direcció, Mireia Barrera

ars harmonica 2000

VOL. II

CAT - M. Kokcsár/C. Sandburg
00:0000:00
LA MUERTE DEL ÁNGEL - A. Piazzolla
00:0000:00

COR AURA

direcció, Mireia Barrera

ars harmonica 2005

Cor Aura

 
 © Rafa Martín
on/off

Mireia Barrera

Aquests dos CD's suposen la culminació del treball de gran qualitat que va realitzar el Cor Aura en els seus 20 anys d'existència sota la direcció d'una de les directores de cor amb més prestigi del nostre pais: Mireia Barrera.

Un treball alimentat dia a dia per l'exigència tècnica i artística i que es va construir, per una banda, sobre el suport del referent cultural i, per altra banda, a través del gran repertori del segle XX per a cor de veus blanques.

 

La confluència d'aquests elements defineix el cor com un instrument amb les característiques autòctones que proporcionen la llengua i el llegat cultural del nostre pais sense que això hagi significat prescindir d'aquella música que va potenciar el seu creixement com a cor. Abordar un repertori amb el pes específic i la universalitat que posseeixen les obres que s'inclouen en aquests CD no és el fruït de la improvisació ni d'una tria gratuïta, és la síntesi d'una proposta artística plenament compromesa amb el nostre temps i amb el nostre país i suposa un pas endavant dins el panorama actual pel què fa a la discografia per a cor de veus blanques a Catalunya, sobretot per la seva la contribució en la difusió d'obres inèdites d'autors catalans.

 

Per tot això, "Música Coral del segle XX " (1 i 2) esdevenen un testimoni valuós i infreqüent del pols cultural del nostre país i mereixen, per tant, un espai d'atenció i reconeixement per part de tots aquells que desitgem poder equiparar la nostra producció artística a la d'altres països.

bottom of page